Marine Knekkbomkraner

Marine Knekkbomkraner

SHM er autorisert forhandler av Effer Marine kraner i Norge og har i samarbeid utviklet en kranportefølje tilpasset akvakulturindustrien og servicefartøy. Kranene er konstruert for tyngre arbeid og har lang rekkevidde for å kunne rekke i senter merd.

Effer, nå en del av Hiab og MacGregor konsernet, har siden 1965 levert høykvalitetskraner og har et servicenettverk med over 120 forhandlere i 60 land. 

Kraftige arbeidskraner

Effer knekkbomkraner er konstruert for de tøffeste arbeidsoppgavene. Vi leverer knekkbomkraner fra 60tm - 300tm med utrustning som trippel svinggir, sentralisert smøresystem, overlastbeskyttelse, parkeringslås på svingkrans, m.m. Kranvinsjer fås med 1 - 10 tonn kapasitet med endestopp- og overlastbeskyttelse.

Sømløs integrasjon

Effer kranene leveres med SHM kontrollsystem og PLS, noe som øker fleksibiliteten og kapasitetene på alle krantypene. Alle funksjoner er integrert radiostyring og mannskapet kan styre både kran og dekksutstyr fra samme enhet.

En skikkelig arbeidshest

125000 5S er en ideell kran for en moderne servicebåt. Med 2,9tonn@20,90m og 10,9tonn@7,5m er dette er kran som takler de aller fleste oppgaver.

Når kun det beste er godt nok....

175000 6SL Spesial. Denne krana løfter 1,65tonn@31m og 15tonn@7,9m. Med denne krana har en rekkevidde over hele merden og kan utføre virkelig tunge løft.

Vil du vite mer om Marine Knekkbomkraner?

Fyll ut skjemaet og vi sender deg mer informasjon om produktet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.