Spesialløsninger

Våre dyktige ingeniører tar gjerne utfordringen med å konstruere spesialløsninger for ditt fartøy eller verksted. Vi har lang erfaring med utvikling og produksjon av marine kraner, vinsjer, løfteinnretninger, maskiner og annet håndteringsutstyr.

Vi har også medarbeidere som er godkjent av Sjøfartsdirektoratet som sakkyndig personer (A-mann, type A/A-1 og B/B-1) og utfører førstegangsgodkjenning og sertifisering av alle typer kraner og løfteinnretninger på norske skip, samt årlig sertifisering.

Et eksempel...

I samarbeid med en av våre kunder har vi utviklet en avansert maskin for pre-strekking av tau og trosser. Man oppnår med denne en stor fordel ved at tauet forlenger seg mye mindre etter det er installert i sjø. Denne maskinen er unik i sitt slag og kan strekke 110mm trosse med 10t i en oppspenning på 100 meter. Kontinuerlig lengder kjøres gjennom maskinen i flere sekvenser. Taustrekkermaskinen består av beltevinsjer, taulåser, back-tension enhet, og en patentert strammeenhet i senter. SHM kontrollsystem sikrer korrekt bruk og loggføring av hver enkelt batch. Hele systemet er konstruert iht. Maskinforskriften.

Vil du vite mer om Spesialløsninger?

Fyll ut skjemaet og vi sender deg mer informasjon om produktet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.