Marine foldekraner

Marine foldekraner

SHM er autorisert forhandler av Effer Marine kraner i Norge og har i samarbeid utviklet en kranportefølje tilpasset akvakulturindustrien og servicefartøy. Kranene er konstruert for tyngre arbeid og har lang rekkevidde for å kunne rekke i senter merd.

Effer, nå en del av Hiab og MacGregor konsernet, har siden 1965 levert høykvalitetskraner og har et servicenettverk med over 120 forhandlere i 60 land. 

Fleksibel og kompakt

Effer Marine foldekraner tar liten plass på dekk samtidig som rekkevidde og løftekapasitet er ivaretatt. Vi leverer foldekraner fra 8 - 66tm med dobbelt eller trippel svinggir, kontinuerlig sving, overlastbeskyttelse, m.m. Kranvinsjer fås med 1 - 6 tonn kapasitet med endestopp- og overlastbeskyttelse.

Multikranen

660M 8S er en ypperlig kran for alle mulige løfteoperasjoner på en servicebåt. Krana har en rekkevidde på 20,6m og løfter 2,1 tonn, samtidig er kapasiteten hele 12 tonn på 4,7m arm.

Sømløs integrasjon

Effer kranene leveres med SHM kontrollsystem og PLS, noe som øker fleksibiliteten og kapasitetene på alle krantypene. Alle funksjoner er integrert radiostyring og mannskapet kan styre både kran og dekksutstyr fra samme enhet.

Vil du vite mer om Marine foldekraner?

Fyll ut skjemaet og vi sender deg mer informasjon om produktet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Takk for din forespørsel

Din melding er mottatt og vi vil komme tilbake til deg så snart vi har sett på den.