Digitale tjenester

SHM har overordnet målsetning å effektivisere drift og redusere kostnadene for våre kunder, dette gjør vi blant annet med utstrakt bruk av digitale tjenester som VR (virtuell virkelighet) og AR (utvidet virkelighet) løsninger:

Fjernsupport - SHM Remote Support HUB

Vi utvikler spesialtilpasset AR-løsninger slik at f.eks. driftsledere, operatører, mannskap ombord kan få umiddelbar assistanse. Dette reduserer ventetid, driftsstopp og ikke minst kostnadene ved transport og reise.

Få en demonstrasjon av fjernsupport her

Se video av SHM Fjernsupport her


Digital læringsplattform

Vår digitale læringsplattform (LMS) er tilpasset alle som jobber innen havbruksnæringen. Vi skreddersyr opplæringsprogram, har en kontinuerlig oppdatert oversikt over kurs og kvalifikasjoner, og øker læringseffekten ved bruk av VR-løsninger

 

IIoT Plattform

SHM tilbyr en industrispesifikk digital plattform (IIoT - Industrial Internet of Things) som gjør det mulig å samle inn data fra utstyr og sensorikk, analysere, overvåke og styre systemer og prosesser innen akvakulturindustrien.

Plattformen bygges for å støtte hele havbruksnæringen, inklusive teknologileverandører som trenger støtte i en robust IIoT plattform.

Les mer om løsningen her: FiiZK - Industrial Internet Platform for the Aquaculture Industry

 

SHM SOLUTIONS AS
+47 51 22 40 00

SUPPORT:
+47 90 86 55 55 

Personvern