Partnere i Remote Support: SHM Solutions, Molde, Norge og Daqri, L.A, USA

SHM Solutions

SHM er et teknologifirma i Molde med omfattende erfaring i maritim, offshore og akvakultur-industri. Våre løsninger og tjenester er bygd på våre kjernekompetanser:

Kybernetikk

www.shm.no

Daqri - ledende i industriell AR

Daqri er en av verdens ledende firmaer innen industriell bruk av AR. 

Daqri utvikler banebrytende AR-produkter og teknologier som øker produktivitet, effektivitet og sikkerhet, og i praksis endrer vårt forhold til arbeid og arbeidsoperasjoner.

Daqri har stor og banebrytende FoU-virksomhet.

Hovedkvarteret er i Los Angeles; SHM jobber tett med avdelingen i Dublin.

www.daqri.com

Daqri Smart Helmet & Glasses 

SHM leverer SHM Remote Support Hub der DAQRI Smart Helmet og DAQRI Smart Glasses er viktige komponeneter i å redusere kostnader i service og ettermarkedet. I SHM Remote Support Hub kan vi koble en smarthjelm (Smart Helmet) eller briller (Glasses) opp mot en hvilken som helst PC-bruker. Brukere i akvakultur kan umiddelbart nå tilgjengelig ekspertise for å få løst problemer.

Vi lanserer også et program for Digitale Manualer i akvakultur, hvor papirbasert installasjons- og servicemanualer blir erstattet med interaktiv AR 3D-service- modeller.

Utvidet virkelighet (AR) i akvakultur

AR (Utvidet virkelighet) gjør det mulig at digitalt innhold sømløst legges over og blandes inn i vårt perspektiv av den virkelige verden.  Et annet vesentlig trekk ved ekte AR er evnen til å spore og gjenkjenne objekter og omgivelser.

SHM har lansert AR i Industrien som et strategisk felt. Vi introduserer nå løsninger støttet og laget av AR-teknologi til akvakultur-industrien hele verden over. Vi jobber ikke med forbrukerrettet AR (spill og underholdning).